​Om Faster/Oikos

Vi har siden 2019 har været en del af Faster Andelskasse, som har hovedsæde i Astrup i Vestjylland.


Du kan læse mere om Faster/Oikos nedenfor og her på hjemmesiden. Tag kontakt, hvis du har lyst til at lære os bedre at kende. Vi hører gerne fra dig.

​​

Personlig kunderådgivning​

Som kunde i Faster/Oikos får du sund økonomisk rådgivning, gennemsigtighed og nærhed. Vi tror på, at "den gammeldags måde" at drive bank på stadig er relevant, og vi kan godt lide, at der er mennesker bag tallene. ​​​​Bliv kunde i Faster/Oikos.


Faster/Oikos som dit primære pengeinstitut​

​Du kan bruge Faster/Oikos som dit primære pengeinstitut. Vi tilbyder boliglån, realkredit, opsparing og investering, og vi har især stor erfaring med at lave andelsboliglån i hovedstadsområdet. ​​​Læs mere om vores boliglån.


Selvstændig andelskasse med stærke værdier

Da vi er en selvstændig andelskasse med stærke værdier, har vi nogle mærkesager, som vi arbejder for. I det daglige er vi et almindeligt pengeinstitut for privatkunder i Danmark, men vores sigte er større end ren profit. ​Læs mere om vores mærkesager.

Ejet af andelshaverne

Andelskassen er ejet af andelshaverne, hvilket betyder, at der ikke skal betales udbytte til aktionærer. I stedet kan vi bruge vores overskud på at udvikle andelskassen til glæde for kunderne og på vores mærkesager i både Danmark og i udviklingslande. Læs mere om vores andelshavere og bliv en del af fællesskabet. Vi har altid plads til en til.​​

Selskabsoplysninger

Navn

Faster Andelskasse

Binavn

Andelskassen Oikos​

CVR-nummer

21 76 99 16

Reg.nr.

5958

SWIFT/BIC

FAANDK21

Tilsyn

Finanstilsynet

Datacentral

BEC A/S

København​

​Faster/Oikos

CVR: 21769916

Nørregade 6, 1. sal
1165 København K
Telefon: 33 36 23 32

E-mail: oikos@faster.dk 

Finanstilsyn

Cookiedeklaration

Åbningstider​

Mandag​ 10 - 14​​

Tirsdag ​ 10 - 14​   

​​​Onsdag  10 - 14​

​​Torsdag 10 - 17​

​​Fredag ​  10 - 14​

​​​

Kundemøder aftales naturligvis også uden for åbningstiden.​

​​