Bliv kunde​

Det er lettere at skifte pengeinstitut, end du tror

Det er faktisk ganske enkelt at skifte pengeinstitut. Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for, at du vil være kunde hos os.​ I fællesskab finder vi ud af, hvad du har behov for og ønsker. Vi ordner det praktiske og sørger for at give dig en god velkomst.

Ved bankskifte til FasterOikos sørger vi for flytning af alle dine konti, og hvad der i øvrigt er relevant at få ordnet. I forbindelse med flytning af banklån betaler du ikke stiftelsesprovision og dokumentgebyr til FasterOikos.​​

Når du bliver kunde i et pengeinstitut, er det lovpligtigt at fremvise legitimation. Vi skal derfor bruge en kopi af dit pas/kørekort samt det gule sundhedskort. Vi vil som regel også gerne have en kopi af din seneste årsopgørelse fra SKAT.

Læs evt. også mere her på Fasters hjemmeside: Sådan skifter du pengeinstitut

Læs pjecen Sådan skifter du bank, sparekasse eller andelskasse fra Finansrådet.​

5 gode grunde til at vælge FasterOikos

  • ​Når du vælger FasterOikos, vælger du et pengeinstitut, hvor ansvar og fællesskab betyder mere end profit. Hvor nærværende og personlig rådgivning altid er i fokus. Vi kender dig – og du kender os.

  • Vi er lette at komme i kontakt med. Du kan ringe direkte til din rådgiver, og det er oftest et spørgsmål om få minutter, før du har en medarbejder i røret.

  • Når du er kunde hos os, støtter du vores mærkesager, som bl.a. er finansiel inklusion og fattigdomsbekæmpelse. Det har det været i mere end 25 år.

  • Som kunde i en andelskasse kan du være helt tryg ved, at vores interesser også er dine interesser. Vi er ejet af vores kunder, og vores årlige overskud udbetales ikke i udbytte. De penge vi tjener, bliver i andelskassen, og vores medarbejdere får hverken bonus eller provision.

  • En andelskasse er den mest demokratiske type pengeinstitut, vi har i Danmark. Her har andelshaverne mulighed for at få direkte indflydelse efter princippet én andelshaver, én stemme. Der er kun 4 andelskasser tilbage i Danmark.

FasterOikos​

​Sjælland:
Ved Stranden 20, 1. sal, 1061 København K

Telefon: 3336 2332

E-mail: oikos@faster.dk 

​​

Jylland:

​Højevej 18, Astrup, 6900 Skjern

Telefon: 9648 7000

E-mail: info@faster.dk

CVR: 21769916

Finanstilsyn

Cookiedeklaration

Åbningstider​

Mandag​ 10 - 16   (telefonerne lukker kl. 15)

Tirsdag ​ 10 - 16   (telefonerne lukker kl. 15)

​​​Onsdag  10 - 16   (telefonerne lukker kl. 15)

​​Torsdag 10 - 17​   (telefonerne lukker kl. 17)

​​Fredag ​  10 - 16   (telefonerne lukker kl. 15)

​​​

Kundemøder aftales naturligvis også uden for åbningstiden.​

​​