Bliv kunde​

Det er lettere at skifte bank, end du tror

Det er faktisk ganske enkelt at skifte bank. Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for, at du vil være kunde hos os.​ I fællesskab finder vi ud af, hvad du har behov for og ønsker. Vi ordner det praktiske og sørger for at give dig en god velkomst.

​​

Sådan gør du:

  • ​Udfyld vores kontaktformular her på siden.​
  • Vent på, at vi kontakter dig. Der går typisk et par dage.

Hvis du foretrækker at kontakte os telefonisk eller personligt, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores kontorer i åbningstiden.​

Når du bliver kunde i et pengeinstitut, er det lovpligtigt at fremvise legitimation. Vi skal derfor bruge en kopi af dit pas/kørekort samt det gule sundhedskort. Vi vil som regel også gerne have en kopi af din seneste årsopgørelse fra SKAT.

Læs pjecen Sådan skifter du bank, sparekasse eller andelskasse fra Finansrådet.​

Kontaktformular for nye kunder
 
 
 
Hvad ønsker du hos os?
Hvordan har du hørt om Oikos?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 gode grunde til at vælge Oikos

  • ​Når du vælger Oikos, vælger du et pengeinstitut, hvor ansvar og fællesskab betyder mere end profit. Hvor nærværende og personlig rådgivning altid er i fokus. Vi kender dig – og du kender os.

  • Vi er lette at komme i kontakt med. Vi har ingen telefonsluse eller omstillingsbord. Du kan ringe direkte til din rådgiver, og det er oftest et spørgsmål om få minutter, før du har en medarbejder i røret.

  • Når du er kunde hos os, støtter du vores mærkesager, som bl.a. er finansiel inklusion og fattigdomsbekæmpelse. Det har det været i mere end 25 år.

  • Som kunde i en andelskasse kan du være helt tryg ved, at vores interesser også er dine interesser. Vi er ejet af vores kunder, og vores årlige overskud udbetales ikke i udbytte. De penge vi tjener, bliver i andelskassen, og vores medarbejdere får hverken bonus eller provision.

  • En andelskasse er den mest demokratiske type pengeinstitut, vi har i Danmark. Her har andelshaverne mulighed for at få direkte indflydelse efter princippet én andelshaver, én stemme. Der er kun 4 andelskasser tilbage i Danmark.

København​

​Andelskassen Oikos

En del af Faster Andelskasse

CVR: 21769916

Nørregade 6, 1. sal
1165 København K
Telefon: 33 36 23 32

E-mail: oikos@faster.dk 

Finanstilsyn

Cookiedeklaration

Åbningstider​

Mandag​ 10 - 14​​

Tirsdag ​ 10 - 14​   

​​​Onsdag 10 - 14​

​​Torsdag 10 - 17​

​​Fredag ​ 10 - 14​

​​​

Kundemøder aftales naturligvis også uden for åbningstid.​

Bemærk: krav om coronapas ved fysisk fremmøde.